Saker jag stör mig på.

Jag stör mig på MOBBNING, alltså mobbarna då. Hur man kan sjunka så långt, att behöva kränka andra människor och kanske till och med förstöra deras liv. Det är hemskt, sjukt och dumt. Det värsta är nästan att dom inte tänker på vad dom gör, utan bara forsätter att tracka den här personen. Vad vill dom igentligen? Varför kan man inte bara låt folk vara i fred och få se ut som man vill. Det är oftast så att dom här mobbarna inte lever i så bra förhållander men det betyder inte att man har rätt att titta ner på andra personer som är helt oskyldiga och inte har gjort något mot dom.
 Sen det är med grupptryck! förfan... Man ska gå sin egna väg, strunt samma om vad andra säger, man har alltid ett val oavsett vad dom en säger och tycker, om det är riktiga vänner så acepctera dom dina åskiter och val. Så låt ingen annan bestämma över dig. Ditt liv, ditt val. 
 
Att folk är så fega, i alla fall i sverige. vågar inte göra ett skit! Utan bara låter saker gå vidare (kan väl inte säga att jag är så mycket bättre dock) men det är väl för att jag är van vid att det ska vara så. 
 
Att det finns så mycket saker som vissa personer ska vara, jamen att dom ska vara på det sättet osv, t.ex män ska vara starka och vältränande, ha kort hår, skägg osv kvinnor ska vara svagare, älska att laga mat, städa, vara hemma, ha långt hår och ja, varför ska man behöva utgå ifrån något som nån har hittat på (inte för att jag gör det) men liksom varför inte bara var som man vill oavsätt om man är t.ex kille elr tjej (bara ett exempel). Jag förstår att det är vanligt och där så säger man ju det, men om ngn inte skulle vara som det sägs att dom personer är, så blir man utstirrad, folk tycker man är konstig (sååklart inte alla men många tycker det) Dom flesta regera iaf på ngt sätt. Till exempel YOHIO som går imot allt som en man bör vara, jag tycker personligen det är sjukt starkt och modigt, han bryr sig inte om vad folk tycker om honom. Han gör sin grej! <3 Det gör mig så glad :) Jag hoppas han kan påverka världen och människorna! :) En som honom borde bli känd. Han kan göra så mycket <3 och är en så god människa med ett gott hjärta <3 OGM! I LOVE HIM! <3 
 
Yes! 
Behövde bara skriva av mig lite om min åskiter osv :) 
Ni kan gärna skriva en kommentar om vad ni tycker :) om ni vill!
Ps. kommentarer gör mig sjukt glad, verkligen! <3 så om ni har ngt att dela med er om, tveka inte! ^w^

Kommentarer

Skriv något fint.. så gör ni mig glad =^w^=

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg (om du har någon):

Kommentar:

Trackback