Min peruk :3

Som sagt jag sa i min video att jag skulle lägga ut en bild på mig med min peruk c :
Sååå här får ni 2 pics
 
 
 
 
 
 
 

Små fix i menyn :3

 
så nu är min meny en aning finare <3. Nu vet jag även hur jag gör sånt i fortsättnigen :3 
Wieee, vad tycker ni? 
 
 


Quote

 
 

FOOD.

 
Idag åt jag en super nice lunch med nudlar, och räksås (sås med räkor). Det var awesome! :3 
och inte så svårt att göra häller >w< 
 
 
 
 
 

Morning ꒰ෆ❛ั ु▿❛ั ु꒱

Hur blev det igår? 
Jo, jag åkte till Gröna lund!! c: Och min mamma blev inte sur elr så, (Bra). Kom dit runt 15 ish~. och var där till typ 18/19.. men det var för att min vän inte vill åka så mycket (′︿‵。).. aJa vi hade iaf kul dom timmar vi var där. Efteråt gick jag in på instagram och såg att tomidomme, chiikani hade varit däär! :OO, och massa andra Wat, hur missade jag doom :/. Ajjja, så går det iband är ju inte direkt lite folk på grönan så inte så konstigt ändå ;u; 
Hopppas ni hade en bra daaag! ヾ(*⌒ヮ⌒*)ゞ
 
 
bild från igår, jag med min kära cupcake ( ˘ ³˘)❤
 
 
 
 
 
 

OUUTFIIT

 
/Mussepig tröja: H&M/ Leggings:EBAY/ Cupcake halsband : BLUEFOX/ 
 
 

Ny header

Nu har jag hållt på med en header i några timmar och nu ääre klart! (ny header √)
Hoppas den gillas, för själv är jag nöjd och tkr den är grymt mkt bättre än min förra :3
Men idag har jag inte gjort så mycket åt nyss bacon med pasta. och så har jag kollat på top model. 
 
<3 
 
 
 
 

NYA Kläder

 

Todays citat

 

Det finns inget rätt och fel ヽ(=^・ω・^=)丿

En sak som jag stört/stör mig på är att alla utgår allt från vad som är rätt och fel. Mitt enkla svar på det är att det finns inget rätt och fel. Alla har sina egna verderingar. Däremot finns det en del saker som man bör och bör ej göra. En del självklara för många och andra inte så självklara. Jag menar då inte att jag inte tycker saker är fel eller rätt utan att det inte måste vara det som allt ska kretsas runt. Det känns som att alla lägger ner för mycket tid på att tänka på om dom kan göra så eller så. T,ex får jag ha det där? är det fel? Hela tiden massa osäkerheter. Alla är så rädda vill jag påstå. Kom igen, släpp det! Det är ingen som säger vad du ska göra och inte. Men självkart kan det bli konskenser av det man gör. Men ibland är det bättre att ta den risken.
 
Hela samhället är gammalmodigt, alla är instänga i deras värld, och kan inte se något annat. Få nytt tänkande osv. Vilket jag tycker är jätteviktigt! Jag ser det speciellt i skolan.. ibland så tycker jag bara det är för mycket. Det ända dom gör är att säga nneeej, men så där kan du inte göra!, nej men vad har du fått det ifrån? Vad ni håller på och strider emot hela tiden.. och en massa annat babbel.. Dom bara klagar!d. Men det vi faktsikt gör är att demostera mot den patetiska skolvärlden. Det tycker jag är helt sjävklart att man borde få göra som elev. Om man inte säger nej när man inte vill ha det så.. hur ska det då bli bättre..? 
 
Jag är kanske "jobbig" för visa som inte kan hantera att dom gör några fel eller brister. som inte kan ta ett nederlag helt enklet. Men för mig är det värt det. Redan sen 5:an har jag gått till rekoter/biträdande rekoter för att säga vad jag tycker.. och jag tycker ingen ska vara rädd för att göra det. Helt ärligt det är inte konstigt att många hatar skolan... jag har full förståelse för det. Med tanke på vilka svar man får av dom hur oangerad dom är när det väl gäller. Jag tycker att allt är så fake. FAKE, FAKE, FAKE. 
 
Åh, känns skönt att skriva av sig lite! c:, behövdes! Om ni har någon åsikt angångde det här eller jah,, vad som helts så får ni hemskt gärna kommentera! c: För min del är det bara kul och få höra andra tankar osv :3 
ヽ(*⌒∇⌒*)ノ
 
(sry, för lite agr text)
 
 
 

cute room inspiration

Eftersom jag ska få ett nytt rum såå behöver jag verkligen inspiration hur jag ska möblera och sånt! så att det inte niice :3 Vill ju som sakt ha ett gulligt rum med fiiina saker så därför tänkte jag insperar lite med fina rumbilder c:  
Inspiration är som sakt allt bra och det kan man inte få för mycket av! :3 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

★serier★

Här kommer några serier som jag kollar på :3! 
 
 
 
 
 
 
Om ni undrar vart jag kollar på dem så är det på: swefilmer och free-tv-video-online.me
 
 
 

bild - citat ☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆

Lite citat (=^-ω-^=) 
 

scott pilgrim vs the world

Nu har jag precis kollat klart på en film som jag av ren slump hittade på weheartit. Jag såg en bild från den filmen o så kollade jag upp om filmen fanns på swefilmer och nu har jag sätt den. Ehe. Det var väldigt speciell måste jag säga. Det blev bara mer och mer konstig. lite oförstårlig och osamanhängade men det slutade bra tllslut :3. I början tror man att det är en vanlig high school fim typ men sen så spårar den ur lite, enligt mig iaf xd. 
Om ni inte har något att göra så varför inte kolla på den.. men kan inte säga att det är min favorit eller så. 
ps. den är rolig ;__; 
 
 
 

I love yohios new album.

Okay, I'm going to write in english, cus I can moahh.
Sorry, sweden but you need english! :d But I hate to read english blogs. 
SÅ nu skriver jag på svenska istället. Vet inte ens vad jag håller på med.. är bara trött... 
:3, men hela yohio nya album är så jäkla bra ooohhoogaaahhh! :3
 
 
Tänker var snäll och säga vad alla låtar heter också! 
 
1. Prophet In Disguise - 0:00 - 3:48 
2. Don't Let Go - 3:49 - 7:24 
3. Rocket - 7:24 - 10:22 
4. To The End - 10:23 - 13:18 
5. Before I Fade Away - 13:19 - 17:06 
6. Together We Stand Alone - 17:06 - 20:40 
7. Shattered Dreams Of A Broken Nation - 20:40 - 24:22 
8. Welcome To The City - 24:22 - 27:21 
9. You're The One - 27:23 - 31:19 
10. Invidia - 31:19 - 34:56 
11. I norrländska skogars dvala - 34:56 - 37:42 
12. Let The Rain Fall Down - 37:42 - 41:03
 
(ehee, näh, jag kopierade från youtube, så kollade inte upp tiderna och alla låtar själv! xd, om ni tror det) 
 
 

Top model Sverige

Igår såg jag ikapp alla avsnitt jag missat utav top model.. aha? Jag kollar på top model.. lite oväntat men faktiskt. Tycker att Ellinor är så cool! fastnade vid henne och tycker hon borde vinna! :* Tror hon var en orsak till att jag fortfarande kollar. För er som inte vet lider hon av en "hudsjukdom" kan man kalla det så? Aja hon har ngn typ av eksem men är ändå tillräcklig starkt att våga ställa upp på ett sådant program! hon är också en riktigt grym model! och stor inspiration för många <3 hejar på henne! :3 
 
 
Nu ska hon ta hem det här asså! :3 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We <3 it

Hellojsan  (=^-ω-^=) 
Jag har nu ett we heart it konto med masa awesome blilder c: Som ni kan klicka in på :3
HÄÄÄR <3 (om det går, lite osäker om man kan se andra konton om man själv inte är medlem) MEN hoppas det >w< . Aja ser ut som ett trött mupp nu så blir ingen bild på mig .....ehe. 
 
 weird bild.. ngr dagar gammla men so what.. (★^O^★) 

Musik tips - Bayside

 
 
 
 

Pepp citat.

 
 

GÅRDAGEN.

Igår.. jo vad gjorde jag igår? 
Jag var med min kompis mirjam c:, mötte upp henne och så gick vi till prisextra och köpte lite fika. Sen gick vi till rotsunda( en gamal skol vi gick på). Där så hade vi typ picnik och tränande på våran rörelse grej till idrotten. Sen snackade vi bara och gick runt där. Efter det så gick vi till mirjam och jag var hos henne till ca 4. För då åkte jag till stan med Nora. Vi var i stan ngr timmar. Där köpte jag en fin tröja, och snälla Nora köpte mat till mig o henne på donken thiih^w^. Sendan gick vi till kulturhuset för att hitta någonstan att ladda hennes mobil, Det slutatde med att vi satt oss på golvet för där fanns det utag. Mitt bland cafét och massa folk men aaja c: sen åkte vi hem o jag var hemma vid åtta tiden. Då åt jag tacos;_; Sen tog jag ett bad niicee ;u;. 
Det var min dag igår :D 
Min nya tröja ↓
Det står: This is what awesome look like 
 
 
 
 
Bilder från webcamen :3
 
 

Scene couple <3

Hoppas det inte bara är jag som tycker att scene couple är så söööta! Typ död. När jag 
ser bilder med scene couple c': Så därför blir det inlägg bilder på världens sötaste couple bilder. 
 
 
Kalla mig avensjuk, om ni vill men sådan kärlek är fantastiskt fin bara <3
 
Bilderna är från weheartit
 
 

Kawaii power Fredag.

HEEEEJ. 
Idag så har jag.. varit i skolan. YAJEMMENSAN. 
Sen så har jag varit ett tag med mirre efter skolan vi åt jättegod chocklad pudding och super sura godisar(engligt mig).Men det var iaf kul Ähm, sen så har jag inte gått på japan loppisen även fast jag ville.. men hade ingen att gå med v_v Annars skulle jag självklart gått dit. Men hade iaf knappt ngr pengar xD. Ser framemot nästa loppis iaf! :3. Istället så var jag hemma, åt glass snackade i telefonen, och chillade framför datorn cx.
Gjorde också ngr videos haaaha, som kanske kmr upp på bloggen. 
 
Knasigt citat jag hittade på haha.. my lovley kawaiipower. 
 
 

Makeup

 
Åh, jag gillade min sminkning igår  :3 Faktiskt. Så ni får också ta del av den c: 
 
 

ÖB

Idag var jag på öb och shoppade wiie. 
Köpte en parfym som jag vet Yohio har andvänt (vet ej om han fortfarande gör de). Som heter något med star.. iaf så köpte jag den med bubblegum, ogah den lukar super! För endast 39:- fett värt juu!
medans jag ändå hållde på o shoppa så köpte jag en mascara för 29, aa. säkert urkass men idc, och till sist en eyeliner för 29. så det blev lite småköp iaf. Glömde säga att jag var där med mjompii <3. 
 
WEii. Hejsvej. 
(bild från igår) 
 
 

Nutella som varm choklad.

Hejsan. Eftersom jag har nutella hemma så googlade jag på olika saker som man kan göra med nutella och fick upp ett förslag med nutella istället för t.ex oboy. Alltså att man blandar nutella med mjölk och värmer det ;3. ÅHGAH det var super gott! c: Jag gjorde det dock i micron som är lite kronligar då man måste röra om så att det inte blir klumpar o nutellan stelnar. Men det blev gick iaf bra. Var dock lite orolig att jag skulle faila. 
Detta är verkligen ett tips! :D 
Ger er därför ett enkelt recept på det: 
 
 
Ingridigenser: 
 * En kopp mjölk 
* Valfri mängd nutella men ca 2 skedar (det tog jag) 
 
Tips på Topping: 
Marshmallow/fluff
Grädde 
Maränger (thah, jag tog det) 
Strössel 
 
Sä här gör du: 
 
1. Häll i lite av mjlöken (ca 1/3) i en kastrull vs en kopp (beroende på om du andvänder micron eller inte)
 
2. Blanda i nutellan 
 
3. Sätt på plattan och ställ på kastrullen vs Stoppa in i micron 
 
4.. Rör runt ordentligt vs ta ut flera ggr från micron o var snabb med att röra o in igen Hah..
 
5 Häll i resten av mjölken och om du andvänder micron rör samtdigt som du häller i mjölken. 
 
6. Rör till du känner att den är klar vs värm i micron tills det blir tillräckligt varmt 
 
7. Häll i det i din kopp vs ta ut från micron 
 
8. Häll på den toppinge du vill ha :D 
 
KLART!