Första dagen på gymnasiet.

Okej, well. Nu har jag upplevt "första dagen på gymnasiet" hahah. Så fancy jag är då. Helt ärligt trodde det skulle gååå så mycket sämre! Typ att jag satt i ett litet hörn och gömde mig xP. Men nojdoj. Det som var bra var nog att nästan inga kännde varandra, så då behövde alla lära känna andra. Vilket gjorde det lättare.. typ. För om alla hade känt varandra hade jag liksom känt mig outside från början. Aaa... ni fattar. Så man började liksom bara prata med varandra lite o sånt där. Jag lärde känna lite folk och en tjej till exempel typ "klickade" jag rätt så bra med :d så vi gick runt lite där och pratade. hihoh. så det kände ju bra :3. Känns faktiskt roligt att gå dit imorgon och lära känna flera. Klassen verkade härlig och nice. Skolan med och lärarna. Tror faktiskt att jag hittat en bra skola. Än så länge ~. Men det bästa är nog att det ligger ett köpcentrum precis breviid tar typ 5min dit!. Och så Bio och grejs. haha...vilken shopping nörd jag äär. 
 
 
Gammal biild. 
 
Kolsii o miompii om ni läser.. så ska ni veta att jag kommer sakna er som tusan <3. Och att bara för det är olika skolor vi går i, ska vi absolut inte sluta ses :* My darlings ~ . Ni gjorde det värt att gå till skolan al the time i 9:an och fick det att bara äga fett. Alla vi 3 fick det att äga fett men utan er hade det ej gått<3. 
Så helt ärlig var det ett välidgt bra år ändå. Fast alla lärare klagade så mycket hah. 
Men nu ska vi gå vidare och se framåt men minnen kommer alltid finnas. Och det är inte slut på det roliga fööör det eeller huur girls? ?:D
 
kom ihåg "NEVER STOP HAVE FUN, BECAUSE OMPII WILL ALWAYS LOVE WHAT YOUR DOING. EVEN IF EVERBODY STERING AT YOU"  i still think it's fun and  that al that's matter. 
 
Puss och kram på er gulliga följare <3. Hoppas det inte gör något för min lite personliga text. Men dom måste få veta ~ för doom är så underbara o roliga, glad, positiva pluffsihar. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Mirjam :

Ååå älskling du vet inte hur mycket jag har saknat dig!! Saknar dig massor. Du vet inte hur det känns att gå utan dig o Kolsum ❤️❤️

Svar: Jo jag vet <3, hur det känns utan er! ;'* Ni är mina gullisar.
ompiibarn

2014-08-19 | 21:22:35

Skriv något fint.. så gör ni mig glad =^w^=

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg (om du har någon):

Kommentar:

Trackback