Jag är ingen Yohio fan blogg men..

En del kanske stör sig på att jag angerar min blogg för mycket i Yohio. Men desvärre så måste jag få göra det ibland. För jag vill kunna dela min åsikter här, vilket jag även gör.. då och då.
 
Idag så gick jag in och läste lite på yohio twitter, där allting Yohio har en åskikt om förstoras och uppmärkasmas maximalt. Just kanske för att han står för det han tycker och vågar säga percis vad han tycker. Många verkar störa sig på det. Jag tycker dock det är as bra! ;).Det bevisar än en gång på vilken bra förebild han är.
 
Den här gången var det iaf så att han la ut en nicki minaj video som var alldels överdriven och sjuk! speciellt då det är flera tusen barn som kollar på hennes videos. Hela video består av att hon visar hennes big ass...  Uggghh..
För mig är det inte konstigt alls att Yohio visar stark mostånd mot den här typen av musik. Han har sakt i flera interjuver att han absolut inte tycker om den typen av musik och att det är helt fel av kändisar att bete sig som dom gör osv, med tankte på hur många fans som ser upp till dem och tror att det är så man ska bete sig. Jag förstår honom precis och håller med i det han säger. För helt seriöst vart är världen påväg!?
Sen kommer folk och kallar yohio för kvinnohatar. vet inte om man ska skratta eller gråta. för det är såå inte yohio. Jag behöver inte veta allt om honom för att fatta att han inte är det. Man har verkligen inte förstått vem yohio är och vad han står för när man slänger ut dessa typer av kommentarer. 
 
Jag förstår många blir upprörd för det är deras kändisar meeeeen, få männsikor kan acceptera och förstå att det yohio skrev på sin twitter var hans åsikt. Visst har man något vättig att säga om hans åsikt så får man göra det men offtast är det bara agra och påhoppande kommentater som inte leder någonstans igentligen. 
 
 
<3
 
 
 
 

Kommentarer

Skriv något fint.. så gör ni mig glad =^w^=

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg (om du har någon):

Kommentar:

Trackback