Läxor är inte kul. :c

Just nu behöver jag igentligen träna på min engelska presentation..Ahhagkasd.. det är så jobbigt med läxor och annat plugg. Jag har iallafall valt en ämnen som jag tycker är ganska intressant som är en liten fördel. Valde att prata om woodstock festivalen ^w^. Men kan fortfarande det inte utantill har dermot en powerpoint Yeeh! . Pratade även med syv idag.. kan helt seriöst inte bestämma mig för vilken linje jag ska gå! Är så svårt har för många viljor! Men ska iaf välja något som jag intresseras av! Vilket jag forstått är viktigt. Skulle ändå inte orkar plugga något som jag inte är intresserad av så det skulle bli en kattastrof för mig ahaha^^. 
 
Instagram bild tjoohoo! :3 
 
Förresten, Ni som gillar yohio och bor här i stockholm eller bara vill träffa mig. Kom då på breakerträffen som jag och några på instagram ornatt. Det är värt det alla är super trevliga och jaa! något man inte vill missa helt enkelt! Ni kan gå in på min instgram och se info annars kommer det lite här nere.  
VAR: - KUNGSTÄRGÅRDEN
NÄR? - 15 februari kl 14.00 
Gruppdisskusion: Vi har även en gruppdisskusion på kik för alla som kommer, så om ni har kik och vill komma kika mig då : ompii98 så hjälper jag dig att komma med i gruppen. Om du inte har kik går det bra ändå :) 
 
 

Kommentarer

Skriv något fint.. så gör ni mig glad =^w^=

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg (om du har någon):

Kommentar:

Trackback