Härlig dag!

Hejsan, idag så var jag och kollade på bio vid sergel med min wafuu mirjam, det var skoojjj <3. Sen åt vi en jättegod sushi, nomnom c:.
För att summera dagen lite så började det med att jag möte upp mirjam vid henne. Efter det gick vi till en mataffär och köpte godis och snacks till bion. Jag fyndade också ett par lösögonfransar för 10kr. När vi var klara där, åkte vi till stan och gick till biografen. Vi kom ca en halv timme innan. När vi skulle gå till bio salongen så var det typ "företag" eller något som stod och hade ngn typ av mässa där (?). Med bord och sånt där dem gav ut lite olika prylar, så jag och mirjam passade på att gå dit och få lite gratis saker.. hah. När vi hade gjort det gick vi till salogen vi skulle vara i och jaa.. kollade på filmen! Btw, vi såg filmen "100 steg från barbay till paris". Det vara en väldigt rolig film :D. Faktiskt bättre än förväntat.
 
När vi hade sätt klart filmen tog vi oss vidare till sushi stället som vi skulle köpa sushin på. Vi köpte 15 bitar, och delade på det. Det var billigare att ta med så vi tog med maten och satt oss i kulturhuset ^^ vid cafet. När vi hade sutit där ett tag så kom det fram en som jobbade där och sa att vi igentligen inte fick sitta där men fick ändå sitta kvar för den här gången. Så det var tuur. Jaa sen så pratade vi lite.. och drog hem sen :3
 
Såklart tog jag även biiillder, som kommer nu! 
Tåget, påväg mot bion.. always mirjam and her lovely "saltapinnar"
 
 
 
vi hittade en spegel och ta en SPEGELBILD i ^^
 
I biosalongen
 
nästan ätit upp.. innan jag kom på att jag borde ta bilder på maten!
 
 
 
Slutligen, en vädligt suddig bild på oss... 
 
PUSS HEJ LEVERPASTEJ :* 
 
 
 

Kommentarer

Skriv något fint.. så gör ni mig glad =^w^=

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg (om du har någon):

Kommentar:

Trackback