2013

Hejsan! Tänkte ta och visa några bilder från 2013 alltså drygt ett år sedan. Det var även det året jag skaffade raklugg. Ungefär precis efter jag fyllt år så bestämde jag mig för att klippa mitt hår och ha raklugg. btw som jag fortfarande har :3 Så jag har haft raklugg nu i ca 1år. Funderar på att ändra min lugg snart igen xd. 
whha,, saknar min snelugg liiite ;; v ;; 
 
 
 
 

Höstlov

Äntligen så är det lov ; u ; . Precis vad jag behövde! 
Inte för att skolan är helt kass eller så men det är skönt med lite ledighet :). Jag hoppas tiderna ändras efter lovet också för just nu börjar vi våran idrott 08.10 på torsdag. UGH. så dåligt. först var det 08.30. Så skulle väl bli ganska så glad om det kunde ändrades. I alla fall igår så var det skolfest på våran skola c: Det var kul och jag dansade en massor i min alldeles för tjocka kigurumi.. haha dog typ av värme. Så gick ut några gånger för att få luft xD. I framtiden ska jag inte sätta på mig så varma kläder även fast det är väldigt kul och springa runt och vara enhörning. Vi fick också tacos innan det var gott ;). Hmm... aa det var väl typ så det var där. hah. Gick dock hem vid 9.. så vet inte om det spårade ut i slutet eller nåått ;s. 
HA Det göött människor :D 
 
Tog inga bilder igår så fick bli en bild för ngr dagar sen :3 
 
 
 
 

Skolfotot

 
Min klass c; 
 
 

The maze runner

Hallå där! :3 
Idag så ska jag gå på bio och se the maze runner. Har hört mycket bra om den så det ska bli spännande och se den c: . Det är så att min kompis fyller år idag och har bjudit några av hennes kompisar att gå på bio och typ käka och sånt whii! :D. Jag måste dock köpa en present som jag inte gjort ännu ÅH. Men tänkt dra till centrum snart (efter jag bloggat). Så ska jag se till att hitta ngt <;.
 
Sry jag är inte världs bäst på att blogga regelbundet. Överlag är jag inte person som gör saker regelbundet förutom typ, går till skolan cx. Äter t.ex aldrig mat vid en exakt tidpunkt, går och lägger mig olika tider osv. Det funkar inte för mig, asså skulle typ dö om jag behövde göra en massa saker vid olika tider. Vill vara fri till att bestämma saker, kan absolut inte ha någon runt omkring mig som säger hur jag ska göra och blabla. Skulle bli sjukt irreterad då. näh ASSÅ näh. Inte ens mina föräldrar kan bestämma över mig. Men jag kan gärna kompremisa och är ingen som kronglar till det ändå. haha. Så det går bra ändå. 
 
MUPP. AGGSJGFGBF<3. 
 
 
 
 

Hösten är här!

 
 
 

En helt vanlig söndag...

Hejj hopp :D 
Idag så är jag lite friskare, och har knappt ngn feber c;. Men däremot hostar jag en massa. ugh. Jaja,, blir väl bättre snart så ; u ; . Jag orkade faktiskt fixa till mig lite idag, kände mig såå utråkad och tråkig. Men spendera nog mest tid i säng ändå. haha, och så kollar jag på serier och sånt.. skoj! Myser med mina gosedjur också, som nu faktiskt får plats och behöver inte ramla ner varje natt haah. :3 
 
I LIKE THEM. THEY ARE SO KAWAII ajgkglfew<3 
 
 
 
 

MUSIC - Seremedy diverge <3

 
 

SJUK.

Sorry för jag uppdaterat så dåligt men har varit väldigt sjuk dem sista dagarn. Gick till skolan iaf igår och var verkligen helt slut när jag kom hem, nu är jag hemma istället och försöker bli frisk. Jag har verkligen inte orkat med att skirva i bloggen. Ska nog snart äta en mandarin eller ngt annat. Fast vet inte om jag kommer orka få i mig så mycket. Igår orkade jag bara äta några tuggor, beror nog på att har feber och så. Aja, hoppas jag blir bääättre. wha.. hatar att vara sjuk :/ 
 
Bilden är från dagen då vi hade skolfoto, och jag hade peruk! C: hihhi. 
 
byee ;; u ;;
 

NY sääääng!

WEHIO! 
Idag när jag kom till mammsen, hade min nya säng kommit!! :D. SO HAPPY. Ni vill inte veta hur min gamla säng var uusch. Så detta var verkligen glädjerikt c: , så jag har hållt på och fixa och trixa med det när jag kom hem. Säng är typ fett mega stor haha. Det är verkligen as nice, jag kommer bara vara i min säng hela dagarna haha! men ungefär så. Innan jag kom hem och fixade med sängen så var jag och hälsade på min gamla skola, vilket var roligt! <3. Jag och mirre gick dit ett litet tag, sen så satt vi oss och åt chips(of course) och coca cola! :3 pratade en del och aa, som vi brukar xD. 
Nu ska jag ta och kolla på ngn serier, ni får hade så bra ;* 
 
ÅÅH, jättefin eller innttee..... 
 
Min nya SÄÄNNG! <33
 
 
 

 
 
 
 

I stan o så.

Hej, hej! 
Idag så hade jag studie dag och var en duktig flicka som tog mig in till stan för att plugga med ngr kompisar c:, känner mig stolt fan asså! . Efter det så träffade jag min miompii ^w^. Vi åt bullar och drack cola ; w ; . Men innan det gick vi runt och letat efter muggar haha... ingen vill ge oss!. På affären tog dem 10kr för ett par pappers muggar maaan bara WHUTT??. Men tillslut hade vi iaf muggar :D. Aja det var skojjigt vi tog några bilder också :u; 
 
 
 
Hahha, så fina vi är <3 
 
 
 

♥ PEPP ♥

 

Det här med redovisningar

Är det bara jag som ogillar redovisningar? För mig är det som det värsta som finns! 
Och det var just det som vi skulle göra idag på svenskan. Men jag var ca så oredo som man kan vara o kände inte mig alls sugen på att redovisa, vilket jag inte häller gjorde. Uuffh. Tror inte att vi hade mycket tid häller typ 1 vecka :ooo. Och då ska man ha ett ämnen o allt! ; o; Innan gymnasiet har jag faktiskt aldrig i hela mitt liv gjort en redovisning helt själv... eller typ en gång haha på spanska men det räknas inte tkr jag. För det är helt annat nu.. känns som man fått massa press också! Och att allt måste bli perfa. Vilket jag inte brukade tänka på så mycket förut.  Men ska försöka ngn annan gång när jag känner mer taggad vilket inte blir imorgon (som min lärare vill) åtta på morgonen också.. :/ näähee. I wont come. Aja nog om det så har jag full förståelse för alla ni som tycker redovisning är sjukt hemskt! ~ men försök kämpa ändå! Det ska jag också försöka med.