Monday ~ ☆

Helli, har ni tänkt på en grej? När det är måndag o skola så hatar man måndagar men på lovet så är det helt ok med måndag...haha kanske bara jag. Men iallafall idag så har jag inte gjort så jätte mycket, faktiskt. Men aa åt god thaimat iaf de va nize. Sen så är det så fint med snön :))). Bjuder på en selfie bild. Hoppas ni har ett as fett Jullov♡♡

 
 

Ta mig tillbaka till JAPAN

 
 

Ute hela dagen

Dagen började med att jag inte hade någon anning om vad jag skulle göra, och slutade med att jag gjorde massor av saker, hah, ja ungefär så. Ungefär en halv timme efter jag gått upp, så skulle mamma iväg till jobbet samt hämtat ut pengar till mig så jag följde med henne. När vi var i centrum så såg jag kolsii!! Så sen var jag med henne hela dagen. Först gick vi runt i sollentuna c, ett tag, Sen åkte vi vidare till mall of scandinavia, där var det proppat med folk. Skojar inte ens, uuffh. Så där var vi bara en snabbis. Efter det åkte vi hem till Kolsum, och åt mat. hahh. Efter maten snackade vi en del och jag hjälpte kolsii lite med hennes blogg, efter några timmar märker vi att det snöar ute! <33. De var så fint, aah, Så jag och hennes syskon gick ut o lekte lite i snö, och baa : SNÖ! JA! WHIII! . Och nu är jag hemma igen!
Ledsen för inget bloggade igår, men var och shoppade hela dagen, i ett annat inlägg ska ni få se vad jag fyndade för något! 
Kramar OMPII ^w^
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Julafton!

 
Igår så firade jag Jul hos min mormor, jag var där från kl 12 till typ 19 ungefär. Det bäst var nog att öppna present för annars var det rätt långtråkigt, hah. Förstår mig inte på hur man kan sitta och äta samt prata i över 3 timmar!!. Skulle kunnat sova under den tiden istället haha. Kollade knappt på kalle anka heller, men umgicks mycket med mina brorsor vilket var kul! :3 och så var min söta kusin där awi så gullig hon är 3år. Jag fick mest små paket i år men ett var jättestort! I det var det en provdocka!! YAyya! hade önskat mig det och gaah behövde verkligen en. Sen fick jag 2 presentkort på HM och ett bio presentkort. Sen långt senare så åkte vi hem. Idag har jag inte gjort så mycket men just nu sitter jag och skypar med Kolsii! VI hörs! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 

DAGENS QUOTE

 
 
 
 
 
 

DIY INSPIRATION

Här nedan kommer lite diy inspo hoppas ni blir inspirerade! 
 
 
 
 
 
Idag höll jag också på med lite diy, ändrade min morgon rock till en kofta/jacka. 
och så sydde jag in min klänning lite. Åh hade saknat att sy! :3 
 
 
 
 
 

snart jul!

Halloj! 
Tänkte bara säga att igår så bloggade jag inte så mycket för var med nina ett tag eller ganska så länge. Iallfall idag så har jag mest slöat och testad vilka kläder jag ska ha imorgon. Uhh. Aa, men kan inte bestämma mig. Aja ska kanske sy lite idag eller städa mitt rum som är väldigt stökigt. Men aa skriver mer sen
 
 
 

Hej på er!

Igår bestämde jag mig för att julshoppa, i sista minuten kanske? Iallfall så köpte jag lite julklappar till mina vänner :3. Hoppas det blir glada. Annars var jag mest hemma igår, men idag så ska jag träffa Janina ett tag, sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske ska plugga på min redovsing som jag skulle haft innan jullovet men var inte klar haha så får göra det veckan när vi kommit tillbaka. Känner värsta pressen inför den också för vill inte sänka mitt betyg, the struggel. Aja nu så ska jag äta frukost, vaknade för flera timmar sen tho, men orkar inte göra frukost hah. lat, jag vet. 
 
 

Outfit inspiration

 
outfits 2

 

2015 närmar sig sitt slut.

Hej, i detta inlägg tänkte jag ta upp lite som hänt under 2015, jag har ju som sagt knappt blogga någoting alls under hela året, så därför tänkte jag sammanfatta året lite kort och varför jag slutade blogga. Under 2015 började jag andra året på gymnasiet. Det var mycket nytt under året, och jag vet inte exakt varför jag slutade blogga men dels berode det på att jag hade tappat lusten och visste inte vad jag skulle skriva om, samtidigt ville jag inte ta bort bloggen eftersom jag haft den igång så många år. Många gånger tänkte jag att jag skulle börja skriva men det blev aldrig av. Jag orkade helt enkelt inte lägga ner tid på att skriva och göra bra inlägg och så var det mycket med skolan. 
 
UNDER 2015 : 
Slutade blogga i Februari 
Rakade en liten del av mitt hår på ena sidan i februari 
 
Gick på föträffen inför Japan resan
Gick på BVB konsert<33
Badade i April (eget rekord) 
Lärde mig mer om photoshop 
Min mobil gick sönder (på sommarlovet)
 
Åkte till JAPAN!! <3
Fick lärar mig massor i Japan 
 
Färgade håret, första gången (slingor samt luggen)
 
Gick på Yohio konsert (själv)  
 
Blekte luggen och färgade röd 
 
Shit vad har jag gjort mer??? 
 
 

♥ JUL INSPIRATION ♥

 
 

Min dag

 Dagen började med att jag stack iväg till centrum, jag köpte inget förutom mat, hah. köpte sushi bitar på snabbmat kejdan 2 go. Efter det gick jag om min vän runt lite i centrum. Var i HM i typ 1timme, kändes det som. Efter att vi var klara där gick vi vidare och ja, köpte en cocosmöjk juice som smakde sådär men det var rolig att testa. 
 
Nu är jag hemma igen och är väldigt trött faktiskt, tror att jag ska kolla på nån serie eller så btw det var typ vårvärme idag ute! Känns inte särskilt juligt, men är skönt på sitt sätt behöver inte frysa :) Nästa inlägg blir JULIGT! 
 
                 
                  (Percingen är inte äkta) 
 
 

God morgon!

Hej på er!
Just nu sitter jag och äter frukost, som består av hemmagjord risgrynsgröt, loveit! Fast blir så snabbt mätt :c. Iallfall idag så har jag tänkt och träffa en kompis i centrum får se om jag shoppar något. Funderar på att köpa lite Julklappar. Det är väl det som jag planerat idag. Juste! Igår så gjorde vi det lite julfint hemma, jag tog fram min lilla mini gran så nu står den i mitt rum och glänser av flawness. Även den stora granen står nu i vardagsrummet, ps I did all by my self (stolt) haha. Nä men nu måste jag ladda upp bilder på dem ju! oh. 
 
 
 
 

Nya mål!

Hej!
Jag har bestämt mig att det ska vara lite mera kvalite på mina inlägg från och med nu och att mina bilder ska vara välgjorda. Jag vill inte lägga ut bilder med dålig kvalite längre och så vill jag helt enklet att det ska se syggt ut på min blogg! Man ska bli inspiread att och glad när man besöker min blogg♥
Ha det fint, imorgon blir det ett nytt inlägg! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ompii är tillbaka!

Hej på er, jag har haft ner bloggen ett tag nu eller ganska länge. Men jag har faktiskt tänkt att börjar igen. En ny start här med en ny header och så. Jag tänkter inte lova att jag ska uppdatera här eller att det blir flera inlägg men jag vill gärna blogga igen. Hoppas tiden räcker till bara. 
 
Massor av kärlek till er :*