Dagens pepp! ♥

 

Ny header

Hej, kände för lite förändrig här på bloggen så gjorde en ny header. Kanske inte den bäästa men aa var trött på min gamla såå. Ska snarast ändra min text om mig, då det t,ex står att jag är 15.. vilket inte stämmer. AJa. Det kommer jag nog ändra på idag elller imorgon. 
 
 
Ha det bäst, hejsvej <3
 
 

KLÄDER och REA <3

 
LÄNKAR:
1, 2, 3, 4
5, 6, 7, 8, 9 
10, 11, 12, 13, 14 

JAPAN

Vet inte om ni vet, att jag ska åka till Japan med scouterna ( PÅ JAMBOORE) som är där i år. För någon dag sedan fick jag iaf reda på vilket datum jag ska åka och  vilken avdelning jag tillhör. Är så peppad, även fast det är ca 1 halft år kvar.. Kommer åka 12 juli (tror jag deeet var), och kmr hem mitten av agusti. Asså gaad. Kommer bli så spännande. Jaja, vet också att det kommer vara förträffar innan eftersom jag man inte känner alla som man åker med o sånt. Wejho. 
 
Btw, känner att jag inte bloggar så mycket längre,, im soorii. Vet inte om jag ska forstätta med bloggen eller ej.. men tänker ha kvar den.. så får vi se helt enklet. Inte det att jag inte tycker det är kul att ha en blogg.. men känner inte riktig att jag lägger ner den tiden som behövs för att driva en blogg. 
Helst av allt vill jag såklart forstätta, men samtidigt vet jag hur tråkigt det är att läsa bloggar som inte uppdaterar.. 
 
Någon bild jag redigare föörut. <3
 
PUSS OCH HEJ 

Bio

snart ska jag iväg och se på bio med mammsi :3, ska kolla på micke och veronica cx. Vet inte om den är riktigt min typ av film. Men säkert rolig o så :D. aJa. Måste dra iväg till bussen snart sååå byee c': 
 
 
♥ 
 
 
 

skola igen ~

Hej på er, idag så började skolan ( för mig iaf). Det var kul att få träffa mina vänner igen. annars var allt som det brukar typ. Sista lektionen kollade vi på film och jag var hemskt trött UGH. plus det var inte den bästa filmen om man säger så. Fick iaf sluta lite tidigare :d, och träffa mirrii c: , vi åt chips ( LIKE ALWAYS!) hah, och nu så är jag hemma och har precis käka toast :D 
 
WEELL, see yuu ;; w ;; 
 
 

NEW IN

 
Såå, idag införskafade jag mig denna magical <33 
Också en jacka som kanske kmr upp senare i ngt inlägg :d  
 
HEJ SVOJ cc; 

Weho.

Hej, hoppsii!
Idag så ska jag till sollentuna c, med mamma. Sen så vet jag inte vad jag ska gööraa. Men imorgon vet jag iaf att jag ska trääffa mina finisar kolsii och mirrii C: . MIISS THEEM <3 JUSTE! ska beställa black veil brides biljett!! HAPPI! HAPPI! :d idag alltså ! om vi hinner :D 
 
Fick lust att ha min peruk idag o såå :3 Weho
 
 I'm smiling :OO 
 
HEEJDII :3
 
 
 
 
 

Jul, nyår ..

OHOW.. shiit.. nu är det JANUARI! <333 
Förlåt, äär semst på att bloga. Men ska försöka mitt bästa nurå. 2015! 
Hade inget internet dem första dagar på veckan häller <//3. Sen så blev det nyår och shit. 
Iaf, på nyårsafton var jag hemma, med min kompis. Så var också min mamma och hennes kompis här. Det var kul , vi smälde lite rakter och så åt vi middag. Typ. ;s 
Gick och la mig runt 3 tiden. dåå 
Dagen efter gick jag och min kompis till PULSEN :D hah, som hade ÖPPET! c: Skojsigt. 
och nu så, idag ska jag till centrum med en vän, weho! :d 
 
LUV, this shoes <3... som även är en av det julklappar jag fåått ..
 
Avslutlingen en mystiks bild på meej.
 
WELL, hejhej <2, <3