Min praktik!

Hallå på er! <3 Tänkte berätta lite om mina första dagar på praktiken! 
I måndags började jag på min praktikplats, jag var lite nervös men ändå inte jätte mycket eftersom jag "känner" igen henne som jag skulle praktiksera hos. Jag började dagen kl.10 och det första jag fick göra var att sy kuddfodral, jag gjorde 3 kuddfodral den dagen och är nöjd med dem. Fick också lärar mig nya tekniker och hur man gör allt på smidigaste sättet! Det är alltid roligt att få lärar sig nya saker, jag försökte snabbt ta efter från hur hon gjorde då jag vet att hon är väldigt erfaren och duktig sömerska. Så när hon visade mig nått fick jag sen göra det själv. Jag tyckte det var bra eftersom jag har stor press på mig själv att göra det "rätt", men eftersom hon visade mig innan blev det lättare att lärar sig och gjorde inte lika mycket misstag. När jag var klar med mina kuddar så var min dag slut, så då jag åkte hem. Det var ungefär vid 15 tiden. Jag brukar ha en rast/lunch rast också mellan ca 13-13.45.
Nästa dag började jag samma tid, när jag kom fram fick jag börja med att göra en väska! Hon hade tagit fram lite olika tyg som jag fick välja mellan och jag valde ett svart tyg med prickar. Det var inte så svårt att göra väskan men det tog lite längre tid, till den skulle jag också ha en infodring o en ficka. Jag fick lärar mig att tråckla innan jag sydde på maskinen och det är tydligen vanligt att man gör det som sömerska, då stannar tyget på sin plats, och det blir helt enkelt mycket enklare att sy. Det tog hela dagen för mig att göra väskan så när den var klar fick jag åka hem. Det brukade komma in kunder lite då och då också som jag hälsade lite på, haha. Men det var hon jag jobbar hos som pratade med dem osv. 
 
 
Idag så såg min dag ungefär likdan ut som dagarna innan jag börjar alltid strax efter 10 och slutar vid 15. Det är bättre tider en skolan! haha, nä men det är jätteskönt faktiskt. Jag hoppas däremot att jag får lite mera ansvar senare, för de här dagarna har jag mest gjort enkla saker till mig själv, vill liksom få lite utmaningar! :). Men ja vi får väl se hur det blir med det :3, det är ändå kul att jag lär mig så mycket, så det är något jag verkligen kommer ta med mig i framtiden c: 
 
SEEYOOU! 
 
 

Kommentarer

Skriv något fint.. så gör ni mig glad =^w^=

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg (om du har någon):

Kommentar:

Trackback